Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

"Az építészet folytonos párbeszéd, korokat,
nemzeteket összekötő
 
alkotásokat hoz létre."

Kedves érdeklődőink! 

Örömmel köszöntjük Önöket honlapunkon, amelynek segítségével szeretnénk bemutatni cégünk, a KUN-TRAKTUS Építőipari Fővállalkozó és Kereskedelmi Kft. tevékenységét.
   Családi vállalkozásunk több mint tíz évvel ezelőtt alakult. Az azóta eltelt években részesei voltunk és vagyunk egy sor kis és nagy beruházásnak, mint fő, vagy alvállalkozók. Ezt annak az üzletpolitikának köszönhetjük, amit kezdettől fogva a mai napig követünk: nincs „kis” és „nagy” megrendelő, csak olyan ügyfél, aki a pénzéért korrekt áron, kifogástalan munkát, szolgáltatást vár. Ennek köszönhetően néhány év alatt a kezdeti tevékenységi körünket sikerült egyre jobban kibővítenünk; jól felkészült szakember gárdánk és megbízható partnereink ma már alapozástól a kulcsátadásig vállalják építőipari szakfeladatok ellátását a javítástól, a felújításon át a beruházások lebonyolításáig.
    Elkötelezett hívei vagyunk a természetes anyagokból készített épületeknek, így a vályogból illetve szalmából készült házaknak. Specialitásunk az igényes ácsmunka.
    Cégünk alapítója 1986 óta van a pályán mint gyakorló kivitelező így az építőipar teljes keresztmetszetét ismeri, beleértve a hatósági munkát is.
 
   Ha végigböngészi oldalainkat, látni fogja, hogy számos szolgáltatásunk van, amelyet magánemberként, kisvállalkozóként, vagy egy nagy cég munkatársaként előbb-utóbb érdemes lesz igénybe vennie.

    Szeretnénk, ha referenciáinkon keresztül betekintést nyernének mindennapi munkánkba és megismernék hitvallásunkat. Bízunk abban, hogy olyan átfogó képet sikerül Önök elé tárnunk, amellyel felkeltjük az érdeklődésüket, és megtaláljuk azokat a közös kapcsolódási pontokat, amelyek mentén tovább erősíthetjük partnerkapcsolatainkat, illetve újakat építhetünk ki.
    Kérjük, hogy egy személyes találkozó kezdeményezésével adjunk esélyt az új, közös ötletek megszületéséhez és azok sikeres megvalósításához.

    A cég elnevezése: KUN-TRAKTUS Építőipari Fővállalkozó és Kereskedelmi Kft.
    A cég címe:
6080 Szabadszállás, Tűzoltó utca 2/A
    A cég a
Bács-Kiskun Megyei Bíróságon a Cg.03-09-120582 számon került bejegyzésre
    A cég elérhetőségét a "Kapcsolat" lapon találják látogatóink

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!